Menu

Meesterwoning Antwerpen

  • Locatie

    Antwerpen

  • Fase

    Opgeleverd

  • Programma

    Gezinswoning

Art Deco woning ziet nieuw licht

Restauratie gecombineerd met hedendaagse achterbouw aan herenwoning te Antwerpen. Genereuze raampartijen en trapsgewijze volumetrie versterken de relatie binnen- en buiten. Strak maatwerk met witte oppervlaktes begeleidt het licht tot in het hart van de woning. Restauratie van glasmozaïek in de voorgevel, zandstralen voorgevel, vernieuwen buitenschrijnwerk naar bestaand model, schilderwerken bestaande binnendeuren, schilderwerken historische plafonds en herstel parketvloeren maken deel uit van het restauratiedossier.

Gerelateerde projecten

Villa Waasmunster

Kloosterwoning in het bos

Meesterwoning Antwerpen

Klassevolle meesterwoning remastered

Woning Waasmunster

Patiowoning tussen bomen

Meer projecten